Si, a Mas Plantalech, una casa rural a la Garrotxa, a la Vall de Bianya. Llogar una de les nostres habitacions et farà sentir bé a les teves vacances o escapades. A Mas Plantalech, habitacions rurals a la Garrotxa, et convidem a que vinguis i ens coneguis.
Sempre ha estat un somni de molta gent viure a una casa o a una casa rural. Això pot ser degut al fet que hi ha molt espai per gaudir, l’estil d’aquest tipus de cases sol ser més espaiós i és més fàcil trobar una mica de privadesa.


A l’hora de llogar heu de considerar la mida de les habitacions i les seves necessitats. Si t’agrada estar envoltat de gent, hi ha moltes més opcions tipus hotel o campings amb moltes famílies vivint-hi. Però a Mas Plantalech gaudireu d’aquesta privadesa tan buscada. Alguns dels avantatges també s’enumeren a continuació:

Avantatges:

A l’era de la globalització, cada cop són més les persones interessades a viure en una casa rural i de fet a Mas Plantalech, habitacions rurals a la Garrotxa, posem l’objectiu a consolidar aquesta idea.

No és només perquè volen escapar de la gran ciutat, sinó també perquè volen tenir una millor qualitat de vida, conèixer altres pobles, comarques o la societat local.

Les cases rurals tenen els seus propis avantatges
Ens donen una pau i tranquil·litat que no podem trobar a cap altre lloc. A més, no és estrany que la gent se senti atreta per la idea de llogar una habitació amb grans vistes. L’estrès del dia a dia ens influeix a fer volar la imaginació i pensar moltes vegades en l’agradable que és viure al camp, a prop del bosc i de la societat rural encara que només sigui per uns dies.
Al passat, les cases rurals es van crear per permetre que les persones de les zones urbanes tinguessin l’oportunitat de viure en un entorn més campestre. La mida d’aquestes habitacions de vegades, no és molt gran, però això contribueix a que siguin més còmodes, agradables i acollidores. Aquest tipus de vida té molts avantatges. És assequible, es poden compartir amb familiars i amics i, sovint, té vistes al jardí, a una era, a la piscina, etc…